Vlhkotěsné, rádiem řízené

hodiny Atlanta

ZAJÍMAVOSTI

KONTAKTY

Jaroslav Hřebřina - Hodinářství
Seifertova 4/7
418 01 Bílina
tel: +420 603 851 118
napište nám

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

velmi líbí 82% líbí 7% nelíbí 6% vůbec 5%

Jak správně zacházet se šperky


Při neopatrném zacházení se může šperk poškodit. Je třeba jej udržovat, čistit a životnost šperků prodloužíte také tím, že je budete odkládat nejlépe do šperkovnic. Je vhodné šperky odkládat při práci s různými čistícími prostředky nebo při kontaktu s chemikáliemi. Rovněž působením některých parfémů, kosmetických přípravků, mořské vody či chlóru může dojít k poškození povrchové úpravy šperku!

U některých osob s velmi agresivním potem, u osob nemocných nebo osob, které používají léky, může dojít k narušení a změně vzhledu povrchu šperku. Odkládejte šperky  při sportu, při domácích úklidech, v zaměstnání při kontaktu s velmi tvrdými nebo ostrými předměty, zabrání se tak deformaci a poškrábání povrchu šperku, a to především u prstenů a náramků.
Je také důležité šperky odkládat před spaním, zvláště u některých typů řetízků, náhrdelníků či visacích náušnic může dojít k poškození nalomením, uvolnění kamene či perly, k deformaci šperku nebo jeho částí. Šperky lze čistit pomocí speciálních roztoků nebo krémů k tomu určených.

V případě většího znečištění šperku nebo poškození vyžadující opravu svěřte tuto práci nám.


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů